Monday, July 18, 2011

teratai 2

baju dah more than 1 week siap tp br ari ni rajin nk upload... malas... haha
design asal bj ni laen...













ble dah lebih dar separuh jait baru teringat nk lukis bg abes... dah lukis 2 last2 x muat... last space cuma muat untuk half flower 2 je.. pas2 ble da jd laen 2 trus pikir idea laen... jadi la mcm ni...














laen trus kan... hehe... bunga 2 ja ada sket... warna orange still kekal sb request from owner...

Monday, June 27, 2011

teratai for aunty zie


















1st beading project for my bos...
cuak gak nk tunggu dia pya komen...
ble dah bg balik bj 2, happy sgt2 coz she's really2 love it... haha... puas ati btol...
dah 2 siap booking untuk raya sb bj raya x siap lg...
can't wait for her 2nd baju...

Friday, June 3, 2011

highlight...

highlightkan kt bunga n daun tepi 2 sket jer...
my aunty nk pkai g kenduri esoknya... katanya nk bling2... gna je manik yg sedia ada...
ni la rupanya hasil kerja semalaman... frust x dpt nk touch up tangkai bunga sb x ckup manik... huhu...




Monday, May 30, 2011

triangle....

dpt from my cousin untuk member die yg nk kawen weekend nih...
dia kata wat ja design yg sama tp kaler laen2...

















Tuesday, January 11, 2011

sourvenior manik 4 adaw...

first entry 4 2011...

xctually suma ni suppose pos kt adaw masa banjir besar ari 2...
lpas 2 byk sangat masalah trus sangkut smpi skunk...

very xcited ble dpt projek ni sb ni 1st time wat keje jait manik bukan atas baju... asalnya adaw mintak jait atas sapu tangan, tp x dpt sapu tgn mcm dye nak, so bi kaen, potong ikot saiz sapu tgn,.. (tat's y kalo tgk pic ni, saiz kaen 2 x konsisten)..

so malas nk cte byk... lyn je la...