Wednesday, March 14, 2012

ullahoops vol. 2

salam... hye... ni la latest pya project... owner nak design yg simple...
so kita bagi la yg simple... simple tp lambat sb manik tabur 2 kna jait satu-satu sb kalo prati betul2 manik 2 dalam posisi yg tersusun n berselang seli n kuantiti yg sama kat setiap ullahoops.... hohohoho.... layannzzzz...







ni pic close-up satu ullahoops dgn bunga kt tgh2...
















ni plak keseluruhan badan.... add on bunga yg kecik2 2 wut jd penyeri... kalau x nanti nampak mcm kosong ja bdn 2...















sebelum n selepas... sj je buat comparison, nak tunjuk rupa baju slepas di transform dgn manik... enjoyyyy.......

Saturday, January 28, 2012

pokok tumbuh tegah gelanggang...

ni yg latest... almost a month sebab dok kalut ngan rancangan mengajar n set up kelas sb budak ramai....
design yg x tau nk bagi nama apa... layan je la...
p/s: akak nurul... tlg brenti gelak 2 yer.... tutup mulut... hehe

~SORRY GAMBAR X BOLEH ROTATE~ :(


SEBELUM...


SELEPAS...


BADAN...


TANGAN...


WIF KAIN....

Friday, January 6, 2012

from 2011

ni last year punya projek... lama x update sb bz + a few pic dah hilang... :(
puas cari ni je yg jumpa...






Monday, July 18, 2011

teratai 2

baju dah more than 1 week siap tp br ari ni rajin nk upload... malas... haha
design asal bj ni laen...













ble dah lebih dar separuh jait baru teringat nk lukis bg abes... dah lukis 2 last2 x muat... last space cuma muat untuk half flower 2 je.. pas2 ble da jd laen 2 trus pikir idea laen... jadi la mcm ni...














laen trus kan... hehe... bunga 2 ja ada sket... warna orange still kekal sb request from owner...

Monday, June 27, 2011

teratai for aunty zie


















1st beading project for my bos...
cuak gak nk tunggu dia pya komen...
ble dah bg balik bj 2, happy sgt2 coz she's really2 love it... haha... puas ati btol...
dah 2 siap booking untuk raya sb bj raya x siap lg...
can't wait for her 2nd baju...

Friday, June 3, 2011

highlight...

highlightkan kt bunga n daun tepi 2 sket jer...
my aunty nk pkai g kenduri esoknya... katanya nk bling2... gna je manik yg sedia ada...
ni la rupanya hasil kerja semalaman... frust x dpt nk touch up tangkai bunga sb x ckup manik... huhu...